UCL Biblioteket

Brug Biblioteket: Særligt for ansatte

Låneregler

Grafisk oversigt over gebyr ved for sen aflevering eller fornyelse for ansatte på UCL

Gebyr ved for sen aflevering eller for sen fornyelse
Ansatte ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er lånere på UCL Biblioteket på samme generelle vilkår som bibliotekets andre lånere. For ansatte på UCL tilskrives der dog ikke gebyr før lånetiden er overskredet med 48 dage.

Husk at det er dit eget ansvar at holde øje med, hvornår dine lån skal afleveres og at du altid kan se dine lån ved at logge ind på bibliotek.ucl.dk.
Bibliotekets udlånsautomater kan også oplyse lånerstatus. Vi hjælper gerne med lånerstatus og fornyelser af lånte materialer ved personlig henvendelse på mail, telefon eller i biblioteket. Adresser, kontaktoplysninger og åbningstider på UCL Bibliotekets 6 afdelinger findes på fanen "UCL Bibliotekets afdelinger".

Se hvilke servicemeddelelser vi sender i fanen "Beskeder på sms og mail".

Hjemkaldelse: 7 dage efter overskridelsen af lånetiden sender vi dig en hjemkaldelse med påmindelse om, at hvis lånet ikke afleveres eller fornys tilskrives der gebyr.

1. gebyr Afleveringsfristen er overskredet med 11 dage: Intet gebyr for ansatte ved UCL

2. gebyr Afleveringsfristen er overskredet med 19 dage: Intet gebyr for ansatte ved UCL

Erstatning: Når lånetiden er overskredet med 48 dage, sender vi krav om erstatning af materialet samt administrationsgebyr på 50 kr. pr. lånt materiale. Gebyr på 50 kr. pr. lånt materiale skal betales ved 48 dages overskridelse selvom de efterfølgende afleveres.

Vær opmærksom på:

• Hvis materialerne ikke afleveres eller erstatning ikke betales, bliver du udelukket fra at kunne låne.
  • Gebyrer betales pr. bog. Du skal betale gebyrer, selv om du afleverer materialerne.
  • Hvis du hverken afleverer eller erstatter lånt materiale, vil sagen kunne overgå til retslig inddrivelse (SKAT).
  • Skylder du 200 kr. eller derover, er du udelukket fra at reservere, låne eller forny materialer.

Gebyrer betales med MobilePay ved personligt fremmøde.

Det er også muligt at betale gebyrer og regninger ved bankoverførsel til: reg.nr.: 0216 og kontonr.: 4069078060.
Husk at skrive dit navn og din fødselsdato i tekstfeltet, så vi er sikre på, hvem der har betalt.