Gå tilbage til hovedindhold.
UCL Biblioteket

Til forskere: Referencehåndtering

RefWorks

RefWorks er et online referencehåndteringsprogram, hvor du bla. kan importere og eksportere dine referencer samt fjerne dubletter i et søgesæt. 
Der findes mange forskellige programmer til referencehåndtering. Gennem UCL biblioteket har du adgang til Refworks, og vi anbefaler alle, der arbejder videnskabeligt at anvende RefWorks. Biblioteket yder kun vejledning og support til RefWorks og Zotero. 

Hvis du arbejder med store dokumenter (+100 sider) så anbefaler vi, at du deler filen op i mindre dokumenter, ellers kan der opstå længere ventetid ved indsætning og redigering af referencer.

Kom i gang med RefWorks

Hvis du har anvendt et andet referencehåndteringsprogram (fx EndNote, Zotero eller Mendeley) er det muligt at flytte dine referencer over i RefWorks. I det gamle program skal du have eksporteret alle dine referencer til en RIS-fil, som det er muligt at importere til RefWorks. Ovenstående RefWorks guide viser dig igennem brugen af RefWorks - fra at få referencerne ind i programmet til at anvende dem i dit Word dokument. RefWorks har også lavet en masse små intro videoer, som er værd at se, hvis du er helt ny til RefWorks. Videoerne kan findes her: RefWorks intro videoer

RefWorks login